duminică, 22 mai 2011

Premii

Scz ca ieri am uitat sa dau premiile:| Regula este: Adminul blogurilor va trebui sa scrie cum a ajuns sa faca ce face(daca are o anumita pasiune, pusa pe blog) sau daca nu, pasiunile sale.


Ganduri ratacite pe net

Carmen Mirela Cune


A dream about reality

Rebeca C.

Astept raspunsurile :)

3 comentarii:

  1. Iti multumesc pentru premiu. Este primul pe care il primesc si sunt pe blogger constant din septembrie anul trecut.
    Asa, ca sa ma supun regulilor, am pornit de la a citi blogul unui prieten. Mi-a placut si l-am urmarit mult timp, eu neavand unul. Apoi, intr-o seara, am descoperit ca avea si o colega. Mi-am facut din curiozitatea de a vedea care e faza cu blogging-ul si pentru ca am considerat ca aveam ce sa scriu.
    Pasiuni? Hm. Multe si marunte. Muzica, fotografia, blogging-ul, filmul, cititul, psihologia si cred ca cam atat.
    Inca o chestie, cum am ajuns eu sa scriu era si la mine pe blog. E o postare care chiar se numeste "cum am inceput sa scriu". ;)
    Mersi de premiu inca o data. O zi frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru premiu!:* Nu e un blog nou, blogul meu:]].
    Pai eu scriu pentru mine pe blog, nu pentru altii... Poeziile sunt fie cu dedicatie pentru persoane dragi, fie imi reprezinta starea de suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Mirela.
    Iti multumesc mult pentru premiul acordat.Esti draguta ca te-ai gandit la mine si ma bucur ca apreciezi ceea ce eu lucrez.
    Pasiunea pentru hartie o am din copilarie .Intotdeauna imi placea sa impaturesc cate ceva .In urma cu 3 ani am ramas fara loc de munca si avind mai mult timp liber am inceput sa lucrez felicitari si diverse obiecte din hartie.Apoi am avut o expozitie in oras si am fost foarte incantata cand am vazut atatea persoane interesate de a invata sa lucreze cu hartia.Atunci m-am hotarat sa gasesc o modalitate prin care sa vada mai multe persoane ceea ce imi place atat de mult sa fac.Asa a luat nastere , pot sa zic ,blogul meu.
    Trebuie sa recunosc ca abia cand am creat blogul mi-am dat seama ca asta este ceea ce voi face de acum inainte.Nimic altceva nu m-ar face fericita.Asta este menirea mea .
    Iti doresc sa iti gasesti drumul in viata si tot ceea ce faci sa te faca fericita ,pentru ca asta este cel mai important lucru ,sa fii fericita.Restul lucrurilor sunt nimicuri lipsite de importanta.

    RăspundețiȘtergere