sâmbătă, 14 mai 2011

Premii

                       

Buna. M-am decis sa fac si eu niste premii. Nu vreau sa se zica ca am plagiat :-s doar m-am inspirat de la o prietena. Asa am decis sa fac premiile "Cel mai cool blog nou". Blogurile (4 la numar) vor fi nu neaparat noi (nu aveam idee ce nume sa le pun premiilor:)) ). Adminul blogurilor va trebui sa scrie cum a ajuns sa faca ce face(daca are o anumita pasiune, pusa pe blog) sau daca nu, pasiunile sale. Premiile se vor acorda in fiecare Sambata. Primele 4 premii se acorda:

    Mihaelei
   Irinei si lui Adrian
   Lexei (Alexandra)
   Anei

Deocamdata doar atat. Astept sa imi spuneti cum ati ajuns sa faceti ce faceti sau pasiunile. :)

2 comentarii:

  1. Pai...de mica scriam compuneri,desi nu imi ieseau deloc frumoase.Aveam un caiet de compuneri prin clasa I si intr-o zi l-a descoperit mama:)) si bineinteles,fiind mica,mi-a interzis sa mai stric caietele de la scoala pe "prostii" de ale mele,pentru ca era sigura ca nu o sa ma tin de compuneri,fiind doar un moft de al meu:))
    In februarie,anul acesta,mi s-a "sculat"dorul de compus,asadar m-am gandit sa imi fac un blog pe care sa compun,si bineinteles,sa nu il mai vada mama:))Si asa am ajuns sa compun pe acest blog...si mama nu stie de existenta lui...si voi continua sa compun...pentru ca ador sa fac asta!:]

    RăspundețiȘtergere
  2. Blog-ul meu e ca un jurnal. In el scriu tot ce imi vine in minte, ma descarc. Iar cei care ma urmaresc sunt prietenii mei care ma sfatuiesc.

    Imi mai place sa desenez [am un bloc de desen cu personaje din Naruto pe care le-am desenat eu :))], sa ascult muzica [as asculta muzica non stop :))] si am momente cand mai compun mici poezii. :)

    RăspundețiȘtergere